В Запоріжжі власник однієї з квартир заборгував за послуги концерну "Міські теплові мережі" рекордну суму – більше 37 тисяч гривень. Про це повідомили в прес-службі концерну.

Як стало відомо, господар квартири – житель селища Кирилівка. Він не платив за придбане житло кілька років, вважаючи, мабуть, що якщо він у приміщенні не прописаний і не уклав договір з постачальником послуг, то і платити за теплопостачання не має.

Власник однієї з квартир заборгував рекордну суму

Всі квитанції на оплату боргу він ігнорував. Юристи компанії звернулися до суду з вимогою стягнути зі злісного неплатника необхідну суму. На судове засідання за повісткою власник квартири також не з'явився.

Суд ухвалив рішення задовольнити клопотання комунальної служби, оскільки за фактом чоловік отримував послугу.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

До його боргу в 37,3 тисячі гривень додалася ще і сума судового збору – 1,9 тисяч гривень.

Нагадаємо, що українським пенсіонерам передбачили підвищення та надбавки: пощастить не всім.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики озвучили лютий прогноз погоди в Україні на зиму 2020: "Багато снігу і безжальні морози до -20...".

Також портал Знай.uа писав українцям суттєво скоротять субсидії: у Мінсоцполітики розповіли, коли доведеться викластися за комуналку по повній.