Під Запоріжжям, у Мелітополі, в одній з шкіл стався дивний інцидент – в школу №14 прийшов чоловік з наркотиками і почастував ними дітей. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Запорізькій області.

Як стало відомо, чоловік пригощав дітей канабісом (коноплями). Він умовив двох старшокласниць «спробувати». Дівчата погодилися, для вживання наркотику чоловік надав їм саморобний пристрій.

Прибулі на місце події правоохоронці затримали зловмисника за схиляння неповнолітніх до вживання наркотиків, з дівчатами провели роз'яснювальну роботу та передали батькам.

Під час санкціонованого обшуку в будинку зловмисника було виявлено суху речовину, імовірно, наркотик. Чоловіка відправили під домашній арешт, його чекає суд.

Нагадаємо, що у Києві банда малоліток побила охоронця.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, в мережу виклали відеозапис бійки харківських підлітків.

Також портал Знай.uа писав, що в Прилуках продовжує гриміти справу про смерть 14-річного школяра Дениса Чаленко.