У Запоріжжі дитина з багатодітної сім'ї стала жертвою дій нахабного водія маршрутного таксі. Про це стало відомо з повідомлення його родички Тетяни Макаренко в Facebook.

За її словами, в той день вона забирала племінника зі школи. Вони сіли в маршрутку, і жінка надала посвідчення, яке підтверджує, що хлопчик зростає в багатодітній родині. При цьому вона передала 10 грн за проїзд (дорослий квиток – 6 грн). Маршрутник видав їй здачу в 1 грн. У відповідь на обурення жінки заявив, що взяв плату за дитину. Крім того, він почав знімати пасажирку з дитиною на телефон.

Коли жінка зробила зауваження, щоб її не знімали, і підійшла ближче, маршрутник наніс їй удар у вухо. При цьому він різко загальмував, і хлопчик сильно вдарився обличчям об поручень. Водій з погрозами і матами змусив жінку вийти з маршрутки.

Потерпіла зателефонувала в поліцію, там зареєстрували її заяву і пообіцяли передзвонити. Проте через три години ніхто не відреагував на виклик. Жінка передзвонила, їй пообіцяли «зв'язатися завтра».

Тим часом Тетяна вирішила зателефонувати директору ТОВ "Автостандарт": там їй відповіли «пиши, куди хочеш».

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Тетяна Макаренко в Facebook.

Тетяна Макаренко, Facebook.

Користувачі соцмережі обурилися дій маршрутчика і його керівництва, побажавши «цвях йому шину», зазначивши, що «мужиків в маршрутці не було, щоб роздерти козла».

«Війна водіїв з пільговиками... Атошники швидко їх втихомирили щодо себе, так вони перейшли на дітей, старих і жінок....», - констатують запорожці.

Тетяна Макаренко, Facebook.

Нагадаємо, в Івано-Франківську гримить гучний скандал-за вчителя професійного училища № 13, який курив в аудиторії перед учнями прямо під час уроку.

Як повідомляв раніше Знай.uа, водіїв змусять платити за дорогу: що підготували в Мінінфраструктури

Також Знай.uа писав про те, що озвірілий запорожець напав на маршрутчика з кулаками, відео розборок потрапило в мережу