У середу, 20 листопада, до Запоріжжя з робочим візитом планує прибути спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков.

Дмитро Разумков, фото з зали ВР
Дмитро Разумков, фото з зали ВР

Про це інформують місцеві ЗМІ з посиланням на інформацію, оприлюднену на офіційному сайті уряду.

У повідомленні уточнюють, що Дмитро Разумков прибуде до Запоріжжя у другій половині дня 20 листопада, у рамках візиту планує відвідати "Запоріжкран" та ліцей "Захисник". А вже наступного дня, у четвер, 21 листопада, соратник Володимира Зеленського візьме участь у покладанні квітів з нагоди Дня гідності і свободи.

Варто нагадати, що Разумков планував побувати в Запоріжжі ще 28 жовтня. Тоді в анонсі програми візиту було зазначено, що він відвідає 55-ю артбригаду "Запорізька Січ" та візьме участь у покладанні квітів до пам'ятника загиблим захисникам, який відкрили 14 жовтня.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того, спікер Верховної Ради збирався ознайомитися з побутовими умовами військовослужбовців, побувати на підприємстві "Запоріжкран" та покласти квіти до Меморіалу захисників на Алеї Слави, поспілкуватися з ветеранами та військовими. Втім, візит несподівано скасували, причини невідомі.

Нагадаємо, Зеленський "розніс" чиновників на нараді в Тернополі: "Де вони?" відео.

Як повідомляв Знай.uа, золоті "однушки" і бюджетні "трійки": скільки коштує зняти квартиру в Києві в листопаді.

Також Знай.uа писав про те, що у Києві стартував опалювальний сезон, але є нюанс: де і чому в столиці все ще холодні батареї.