В Запорізькій області один із популярний курортів залили нечистоти.

Про це повідомляє інформаційний портал "Актуально".

У неділю, 17 листопада в Бердянську стався порив на напірному колекторі, за яким стоки подаються від КНС №5 (нижня частина міста) на очисні споруди на Мелітопольському шосе. Зараз співробітники Бердянсководоканалу ліквідують масштабний порив каналізаційних мереж на перехресті вулиці Консульській та Азовського проспекту в Бердянську.

Запорізький курорт залили нечистоти Фото: Про Бердянськ 24


Варто відзначити, що раніше тут спостерігалося підтікання через те, що в районі складів скидали відходи в каналізацію. Але цю проблему усунули раніше. Порив все ж пов'язують з великим зносом труби.

Запорізький курорт залили нечистоти Фото: Про Бердянськ 24


Щоб знизити навантаження на каналізаційні мережі, були зупинені КНС. На даний момент стоки надходять у резервуари, потенціал яких 5-7 годин. Про відключення водопостачання у Бердянську мови поки не йде. На даний момент місце пориву не знайдено.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Запорізький курорт залили нечистоти Фото: Про Бердянськ 24

Нагадаємо, у Києві з початку 2019 року закрилося майже 50 закладів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в торгово-розважальному центрі Ocean Plaza прорвало каналізацію, а результаті чого там почався "ароматний" потоп.

Також "Знай.uа" писав, Києві з 30 серпня по 2 вересня зафіксовано 33 випадки отруєння шаурмою.