У Мелітополі під Запоріжжям у приватний будинок чоловіка незаконно проникли три жінки, одна з яких, як виявилося пізніше, була колишньою дружиною потерпілого.

На чоловіка напала колишня дружина з подругами, Ілюстративне фото

Нічого не пояснюючи, фурії почали бити господаря і заволоділи його майном.

Про інцидент розповіли у прес-службі поліції Мелітополя.

Постраждалий повідомив, що до нього в будинок увірвалася його колишня дружина з двома жінками. Вони накинулися на чоловіка, почали його бити і штовхати, після чого він впав на підлогу. Грабіжниці заволоділи мобільним телефоном господаря, ключами від дому та гаманцем, в якому знаходилося 8 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

На місце події прибув наряд поліції, який взяв у потерпілого показання про обставини вчиненого правопорушення.

На місце інциденту прибуди правоохоронці

Чоловік написав заяву про заподіяння йому тілесних ушкоджень і розкраданні майна, однак відомості про подію не було внесено до ЄРДР. Через місяць потерпілий звернувся до начальника поліції з повторною заявою, але розслідування так і не було розпочато.

Аби добатися справедливості, розлючений чоловік написав в суд скаргу на бездіяльність правоохоронних органів, яка була днями розглянута і повністю удовлетворяна. Суд зобов'язав поліцейських внести відомості до ЄРДР та розпочати розслідування.

Нагадаємо, що одесити розкрили секрет шаленої популярності легендарного Привозу.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Запоріжжям, у Мелітополі, п'яна компанія на автомобілі Opel протаранив магазин "АТБ".

Також портал Знай.uа писав, що живих папуг в київський супермаркет "Епіцентр" привозять в коробках з-під печива, перемотану сіткою.