В Запоріжжі сім'ю знайшли вбитою у власній квартирі. Як виявилося, трагедія – справа рук сина, який зарізав батьків і повісився. Про це повідомляє сайт 061, посилаючись на свідчення поліції і сусідів загиблих.

Як повідомляється, сестра загиблої жінки подзвонила в поліцію і повідомила, що вже кілька днів не може з ними зв'язатися. Правоохоронці вирушили за адресою вулиця Ладозька, 23, і встановили, що двері в квартиру замкнуті з середини.

Разом з сестрою господині квартири поліція відкрила двері оселі. Всередині їх чекав неприємний сюрприз: два тіла з ножовими пораненнями і повішений хлопець. За версією поліції, батьки посварилися з сином, через що той зарызавїх і вчинив самогубство.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Розправа над Свідками Єгови сколихнула Запоріжжя, Фото: 061

Сусіди зазначають, що сім'я була тихою і спокійною, відвідувала церкву Свідків Єгови, ніколи не ставала об'єктом скандалів. «Тиха, мирна сім'я. Мати і син в церкву років 20 ходили», - додають вони.

За словами сусідів, вони шоковані подією і ніколи б не могли уявити, що таке може статися з цією сім'єю.

Нагадаємо, що в мережу виклали відеозапис бійки харківських підлітків. На відео дівчата з особливою жорстокістю наносили один одному удари в різні частини тіла.

Як повідомляв портал Знай.uа, міністр освіти України Новосад Ганна розповіла про впровадження в країні опорних шкіл.

Також портал Знай.uа писав, що у мережі з'явилося відео, на якому 36-річна вчителька із середньої школи в штаті Меріленд, США, побилася з 17-річною ученицею.