В Запорізькій області, в Мелітополі, шестирічна дитина практично оглухла через антибіотики. Так вважає мати хлопчика, передає «РИА Мелітополь».

За словами жінки, малюк народився без відхилень, з нормальним слухом. Проте у віці 6 місяців у нього підвищилася температура і почалися судоми. Лікарі приписали йому антибіотики. Сім'я виписалася з малюком з лікарні, щоб продовжити лікування вдома. Лікар попередила, що велика доза для дитини, але мама взяла відповідальність на себе – на той момент старшій доньці було всього три рочки, і її не на кого було залишити.

Малюк погано розвивався, майже не говорив.

«Ми намагалися витягнути з нього по слову за цукерку. Але набір слів був мінімальний», - згадує мама Максима.

До трьох років він майже не говорив, неодноразово хворів. Лікар в Дніпрі сказав матері, що немає сенсу шукати причини глухуватості малюка – «їх може бути близько півсотні».

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

В інтернаті для погано чуючих дітей сім'ю відрадили ставити імпланти, а в Київському інституті слуху їм сказали, що час втрачено: дитина могла нормально говорити і майже нормально чути. Усіх небайдужих просять допомогти родині Максима з купівлею імпланта, який коштує близько 100 тисяч гривень.

Нагадаємо, українців атакують відразу чотири штами грипу.

Як повідомляв Знай. ua, лікарі знайшли новий підступний вид паразита.

Також Знай. ua писав, що Україну накрила потужна епідемія, під прицілом – діти.