21 листопада в Запоріжжі буде похмурий день, але ясний вечір. Холодний поривчастий вітер зробить перебування на вулиці дуже некомфортним, попереджає сайт Sinoptik.

Повітря вдень промерзне до 5 градусів морозу, вночі – до 6 градусів нижче нуля.

Найтеплішим 21 листопада в Запоріжжі було в 1996 році (майже 17 градусів тепла). А найхолоднішим – в 1956 році, більше 9 градусів морозу.

За народними прикметами сьогодні вшановують Собор Архістратига Михаїла та інших Небесних Сил безплотних. Цей день вважався кордоном, після якого вже зима бере верх над восени. Чим сильніший вітер на вулиці лютує - тим менше буде заморозків восени. Якщо до цього дня вже багато снігу – значить, весна буде рання.

Мало ягід горобини - осінь буде сухою. Багато ягід горобини - осінь буде дуже дощовий.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Захід жовтий або рожевий передвіщає хорошу погоду. Птахи сідають на дахи будинків - до сильної негоди.

Комарі дожили до пізньої осені - буде м'яка і відносно тепла зима.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.