До курсантам ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Захисник» з візитом завітав Дмитро Разумков, спікер Верховної Ради України. Його приїзд був частиною програми офіційної поїздки в Запоріжжі, передає "Актуально".

Спікеру показали, в яких умовах проживають майбутні захисники Вітчизни: казарму, кімнати підготовки та навчальні кабінети.

В ліцеї Разумкова зустріли урочистим концертом, підготовленим силами учнів.

У відповідь Разумков похвалив педагогічний склад ліцею, зазначивши, що серед випускників навчального закладу є і Герої України.

«У вас в житті є гарний приклад для наслідування – викладачі та батьки. Сподіваюся, що ви станете їх гідним продовженням», — зазначив спікер ВР, нагороджуючи кращих учнів за успіхи. Після свята курсанти вишикувалися в чергу, щоб сфотографуватися зі спікером Верховної Ради.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Запорізькі курсанти, фото: Актуально

Нагадаємо, Філатов убезпечив себе від жорсткого троллінгу пранкери Джокера: "На руку Путіну".

Як повідомляв Знай.uа, Разумков відповів про зарплати для слуг народу в конвертах: "Буде корисно і правильно".

Знай.uа писав, львівські слуги народу звинуватили Гончарука у державній зраді: офіційне звернення.