У Запоріжжі з вікна багатоповерхівки несподівано полився «дощ із окропу». Про це повідомила свідок події Надія Руденко в місцевому пабліку на Facebook, опублікувавши відеодоказ незвичайної події.

За її словами, все відбувалося у Заводському районі міста. Прямо на вхід у під'їзд зверху лився потік гарячої води. При цьому під «дощик» тільки дивом ніхто не потрапив.

На думку коментаторів, «гарячий душ» запорожцям, швидше за все, влаштували слюсарі комунальних служб, яким треба було спустити повітря з системи опалення, щоб запустити її.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Скрін відео

Проте це не пояснює, чому місце зливу ніяк не обгороджено, і хто взагалі дозволив зливати окріп на голови перехожим.

Якщо б у цей час з під'їзду хтось виходив, наслідки такого халатного відношення до безпеки виконання робіт були б жахливими.

Нагадаємо, що в Києві скоро з'явиться кілька нових гілок метро, це набагато спростить життя городянам.

Знай.uа писав, що в Куп'янському районі Харківської області затримали чоловіка, який 13 жовтня влаштував різанину, захищаючи дружину.