Під Запоріжжям наряд поліції поспішав за викликом про крадіжку, а опинився в гостях у захмелілого громадянина, якому раптово захотілося людського тепла. Про курйозний випадок розповіли в Нацполіції Запорізької області.

Як повідомляється, житель смт Веселе зателефонував правоохоронцям, і заявив, що у нього вкрали ноутбук, документи і гроші. Поліція відреагувала на виклик, але, приїхавши до «потерпілого», з'ясувала, що ніякої крадіжки насправді не було. Просто самотньому захмелілому 36-річному громадянину стало нудно і захотілося задушевного спілкування.

За фактом неправдивого виклику склали протокол, нудьгуючому чоловікові загрожує штраф: кожен псевдовиклик відволікає поліцейських від розслідування справжніх злочинів.

Нагадаємо, що в Одеській області автомобіль швидкої допомоги заглох, коли приїхав на виклик.

Як повідомляв портал Знай.uа в Дніпрі сталася смертельна ДТП два автомобілі зіткнулися лоб в лоб.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що на трасі Київ-Чоп сталося смертельне ДТП, зіткнулися вантажівка і автобус.