Трагедія, яка сталася в 2015 році на Запорізькому вокзалі, отримала завершення. Тоді 18-річна дівчина народила дитину в туалеті, задушила її і спробувала викинути в унітаз, однак про її злочин стало відомо. Тепер суд звільнив горе-матір від покарання. Про це стало відомо з ЄРСР.

Чотири роки тому дівчину, яка явно погано себе почувала, в туалеті вокзалу виявила прибиральниця. Вона ж знайшла труп малюка в унітазі, і не дала матері-вбивці втекти з місця злочину. Дівчину передали правоохоронцям.

Судмедексперт встановив, що дитина народилася доношеною і життєздатною. Хлопчик загинув про задушення руками. Родових травм виявлено не було, а це означає, що малюк помер через кілька хвилин після народження з вини матері.

Дівчина визнала свою провину, але заявила, що нічого не пам'ятає про ту подію. Її мати розповіла, що не могла повірити в злочин дочки – напередодні вони спілкувалися по телефону, і все здавалося нормальним. Про вагітність доньки вона не знала. Матері винна сказала, що не може згадати, що сталося на вокзалі.

Через три роки після цього випадку дівчина вийшла заміж і народила дівчинку. Рішенням Комунарського районного суду в листопаді дівчину визнали винною у вчиненні злочину (ст. 117 КК України) і присудили три роки в'язниці умовно. Їй призначили рік умовного випробування, без виїзду за межі України.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, колола голками, била і катувала: в Дніпрі прийомна мати ледь не довела малюка до інвалідності.

Як повідомляв Знай.uа, вчені зіткнулися з дуже складним завданням — класифікація планети Плутон.

Також Знай.uа писав, осколок Нібіру увірвався в атмосферу Землі: людство на волосині від смерті.