В Запоріжжі поліція затримала чоловіка, який виявився помічником митрополита УПЦ Московського патріархату Луки ієромонахом Свято-Андріївського кафедрального собору Євгеном Кугатовим. Про це розповіли місцеві ЗМІ, посилаючись на джерела в поліції.

Як стало відомо, ієромонаха затримали у відділенні Нової пошти при отриманні посилки з амфетаміном. «Товар» прибув із Черкас. Поки ієромонах отримував наркотики, його в машині біля Нової пошти чекав друг – протоієрей Євген Квач.

Коли Квач побачив, що його товариша затримала поліція, він зателефонував своєму начальству - керівникам Запорізької і Мелітопольської єпархії УПЦ МП.

Священика спіймали при отриманні наркотиків, 061

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Буквально через 15 хвилин на місце затримання прибули представники єпархії, яких супроводжував начальник охоронної фірми. Однак забрати у правоохоронців затриманого вони не змогли. Служителя церкви, спійманого з наркотиками, відправили у відділення поліції.

Нагадаємо, що з'явилися знімки голого 28-річного Томаса Дулі-Маркла, який є сином зведеного брата Меган Маркл. Його підозрюють у прийомі наркотичних і психотропних кошти.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Білорусі затримали Володимира Чуденцова. За попередніми даними, Чуденцова, який працював над фільмом про Лукашенка, підозрюють у зберіганні наркотиків.

Також портал Знай.uа писав, що в Одесі сталося шокуюче ПП, однорічна дівчинка отруїлася наркотиками своєї матері.