У Запоріжжі маршрутний автобус під час руху втратив колесо. Пригода сталася на проспекті Перемоги. Відеозапис ганебного моменту опубліковано на Instagram-сторінці Its_zp.

Як повідомляється, «перевзуватися» на ходу раптово почала маршрутка №54. Цей момент спіймала камера відеореєстратора автомобіля, який також рухався по проспекту в цей же час.

Як видно на опублікованих кадрах, колесо на величезній швидкості, підстрибуючи, прокотилося по дорозі, дивом нікого не зачепивши.

"А ось і відео вчорашнього дріфту 54-ї маршрутки на Перемозі. З іскрами і майже страйком", - зазначили автори посту.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Нагадаємо, в селі Стопчатів, водій 28-річний чоловік на "Ореl-Vекtrа 2.0 І" збив місцеву неповнолітню дівчину. Вона йшла по узбіччю, раптом водій наїхав на неї і без крихти совісті зник з місця події.

Як повідомляв раніше Знай.uа, вибігли з маршрутки: під Дніпром авто протаранив групу дітей, - маленького янголятка не врятували

Також Знай.uа писав про те, що в Києві любитель дріфту збив двох людей і протаранив три авто: дикі кадри.