Митрополит УПЦ МП Лука, помічника якого в Запоріжжі затримали з наркотиками на Новій пошті, прокоментував ситуацію в своєму Telegram-каналі.

За словами митрополита, він знав про наркозалежність клірика Євгена Кугатова, який вживав заборонені речовини, ще будучи намісником Глинської пустині. Лука стверджує, що «бачив прагнення ієромонаха побороти недугу» і «довгі роки вдавалося стримувати хворобливі потяги Євгена», але тепер «влада диявола знову взяла гору над ним».

Скріншот: Telegram

Винного клірика пообіцяли покарати, він буде притягнутий до кримінальної відповідальності. Митрополит впевнений, що подія з його кліриком стала "помстою бісівською за його тверду позицію щодо вірності Матері-Церкви", і пообіцяв молитися за його душу.

«Хто без гріха, можете кидати в нього каміння», - додав митрополит.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що молодь активно купує потужний транквілізатор або задля забави, або щоб заспокоїтися перед здачею іспитів.

Як повідомляв портал Знай.uа на Новій пошті затримали священика з "чарівним" порошком.

Також портал Знай.uа писав, що американський вчений Девід Епштейн презентував дослідження, в якому довели, що диссоциативный препарат кетамін може допомогти в лікуванні алкоголізму, послаблюючи спогади про минуле.