В Запоріжжі відновив роботу ресторан швидкого харчування McDonalds, який знаходиться на проспекті Металургів. Про це повідомляє місцеве видання РИА «Мелітополь».

Як повідомляється, заклад оновили і відреставрували: трохи змінили дизайн приміщення, а також додали сенсорні інтерактивні стенди.

Нова система дозволяє не тільки оперативно зробити замовлення, але і розрахуватися за нього банківською картою. Для відвідувачів нововведення виявилося дуже зручним – запоріжці відзначають, що так обслуговування в McDonald’s стало значно швидше.

Фото після ремонту, РИА «Мелітополь».

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Наголошується, що першому McDonald’s в Запоріжжі – більше двох десятків років. Його модернізація стала приємним сюрпризом для городян.

Як повідомлялося, в Запоріжжі закрили McDonalds, городяни повстали проти вимушеної дієти.

Нагадаємо, раніше рис замість риби і хамство на десерт: як популярна мережа ресторанів наживається на українцях.

Також Знай.uа писав, що у Роналду відшукалася таємна шанувальниця з McDonalds: підгодовувала гамбургерами і мріяла про побачення.