Президент України Володимир Зеленський анонсував відновлення будівництва запорізьких мостів в 2020 році.

Відео-звернення Зеленського опубліковано у Фейсбуці Офісу президента.


Глава держави Володимир Зеленський розповів про фінансування різних державних програм, а потім перейшов до гарних новин з регіонів. Так, він пообіцяв відновити будівництво запорізьких мостів в 2020 році. На це вже виділили 1 мільярд 250 тисяч гривень. Варто зазначити, що для будівництва необхідно понад 12 мільярдів.

Володимир Зеленський


"У наступному році ми починаємо будівництво цього мосту, вже держава виділила з бюджету один мільярд двісті п'ятдесят тисяч гривень. Але цього не вистачає, тому ми підключили міжнародних партнерів, оголосили тендер, змагається дуже багато компаній, скажімо так, з Китаю, Туреччини. Але найголовніше, що в наступному році почнеться будівництво цього мосту", - повідомив Зеленський.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Володимир Зеленський підбив підсумки минулого тижня та зробив важливе звернення напередодні зустрічі у Нормандському форматі.

У вже традиційному влозі Володимир Зеленський підбив підсумки минулого тижня та зробив важливе звернення напередодні зустрічі у Нормандському форматі.

Geplaatst door Офіс Президента України op Maandag 2 december 2019

Нагадаємо, раніше "Слуги народу" виставили ультиматум Іванисову із-за кримінального минулого

Як повідомляв портал " Знай.uа" , виключена з фракції Ганна Скороход заявила, що 11 нардепів планують вихід з "Слуги народу"

Також " Знай.uа" писав, що Скороход збирається створити "групу справжніх "слуг народу"