У Мелітополі лікар спортивної медицини Володимир Букін вже три роки практикує прогулянки без взуття, не зважаючи на примхи погоди. Про це розповідає Depo.Запоріжжя.

Як зазначається, 62-річний чоловік розпочав ходити босоніж після того, як помітив, що його здоров’я погіршилося. Звернувшись до методів нетрадиційної медицини, він винайшов власний «шлях до здоров’я» - здорове харчування, фізичні вправи, велика кількість води та позитивне мислення. З рештою, все це практикують і інші люди, але тільки він у Мелітополі прогулюється без взуття.

Володимир Букін, Depo.Запоріжжя

Сам лікар стверджує, що почувається набагато краще, ніж раніше. Перші «сеанси» ходьби босоніж вулицями тривали до 10 хвилин, ноги постійно мерзли. Однак із часом навіть 40-хвилинні прогулянки почали сприйматися абсолютно нормально.

За словами лікаря, співгромадяни настільки звикли бачити його босим, що дивуються, коли він йде вулицею у взутті.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше не їдальня і не курилка: Разумков відчитав нардепів за неадекватну поведінку в Раді.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що глава виробників вейпа Juul покинув пост: що відбувається.