В одному з супермаркетів мережі АТБ в Запоріжжі помітили незвичайного покупця – смугасте кошеня, яке затишно пригрылося на плечах у літнього чоловіка. Фото ексцентричної парочки розмістили в групі «Це Запоріжжя» в соцмережі.

Тварина абсолютно спокійно сиділа на плечах господаря, поки той розплачувався за покупки. Природно, пухнастий улюбленець привернув до себе увагу як покупців, так і персоналу магазину.

Кіт в АТБ

В мережі почали обговорювати милого котика. В той час, як одні захоплюються дружбою тварини і «її» людини, інші обурюються, що з тваринами вхід в магазини, які торгують продовольчими товарами, категорично заборонений.

«Кіт Матроскін зайшов в АТБ, за ковбасою для бутербродів, напевно. А Дядя Федір вже не той», - сміються запорожці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що черговий незадоволений покупець поскаржився на мережу супермаркетів АТБ. На цей раз обійшлося без тарганів і мишей, однак тепер з'явилася нова проблема з вагою товару.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі в супермаркетах продають зелену курку.

Також портал Знай.uа писав, що ціни на продукти в Україні плавно прирівняли до європейських цінників. Цьому сприяє системне подорожчання продуктів.