В Запоріжжі в суботу, 7 грудня, розпочала роботу ковзанка зі штучним льодом. Про це повідомляє «Вгороде».

Як наголошується, те, що залили ковзанку штучним льодом, дозволить жителям міста кататися на ній весь рік, а не тільки в холодний період року. Нова розвага відкрили на території кафе Lihoy, розташованого в районі Палацу культури "Орбіта" на вулиці Лермонтова.

Графік роботи ковзанки - з 11:00 до 22:00, щоденно і без перерв. У будні вартість катання для дитини - 70 гривень на годину, для дорослого – 80 гривень на годину. У вихідні ціна підніметься на 10 гривень для дітей та на 20 гривень для дорослих.

Другу ковзанку відкрили у Запоріжжі сьогодні, 8 грудня, опівдні. Її розташували на парковці біля супермаркету "Сільпо", який знаходиться на Перемозі.

Графік роботи цієї ковзанки – щодня до 26 січня. Для тих, у кого є власні ковзани, катання безкоштовне. Орендувати ковзани в будні можна буде за 70 гривень для дітей молодше 12 років, і за 80 гривень – для дорослих. У вихідні та свята оренда ковзанів – 80 гривень дітям і 100 гривень дорослим.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що народний синоптик Леонід Горбань в ефірі ObozTV розповів, якої погоди чекати українцям найближчим часом, а також, буде сніг і морози на Новий рік.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці вже затамували подих в очікуванні святкування Нового року 2020 в серці столиці на Софійській площі.

Також портал Знай.uа писав, що астрологи прогнозують, що наступаючий Новий рік буде спокійним і без вібрацій практично для всіх знаків Зодіаку.