Снайпер із Запоріжжя Юлія Матвієнко і кулеметник Артур Залізяка познайомилися на передовій під час служби на Донбасі. Незважаючи на неромантичні воєнні будні, пара закохалася і взяла "козацький" шлюб у рідній Хортиці.

Весілля Юлії та артура у Запоріжжі, фото: 061

На передовій минув і цукерково-букетний період, а весілля пара вирішила зіграти на Хортиці.

Про це повідомляє 061 та публікує ніжні кадри весілля пари захисників України.

На підготовку весілля Юлії та Артура було всього пару тижнів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обряд вінчання відбувся в історико-культурному комплексі "Запорізька Січ" у неділю, 8 грудня. Молоді хотіли провести церемонію саме на Хортиці, так як вважають острів серцем і символом Запоріжжя.

Привітати молодих прийшли рідні, друзі, товариші по службі.

Весілля Юлії та Артура, фото: 061

Наречений Артур зізнався, що завоювати серце недоступної снайперки Юлії було нелегко.

"Познайомилися недалеко від Маріуполя. Спочатку просто познайомилися, потім почали служити в одній частині. Я тільки один населений пункт назву – Мар'їнка. Там ми з нею в окопах бігали, і звідти все й пішло. Все наше знайомство і весь цукерково-букетний період пройшов на передовій: в окопах, в багнюці. Це справжнє почуття, коли ти розумієш, що людина мокра, намагаєшся побігти, знайти у хлопців кави, знайти щось тепле, знайти заховати її дощу. Все-таки вона дівчина, хоч і солдат, хоч і намагається кричати, що я сильна, але я все-таки намагався щось з свого теплого одягу дати, завжди десь вберегти. Але в теж час, вона це мій оберіг. Я завжди, коли виходив працювати за своєю специфікою, розумів, що в окопі мене чекає моя кохана людина. Усе-таки вдалося її завоювати, підкорити. Це було нелегко: турбота, турбота, турбота, завжди бути поруч", - розчулив історією фронтового кохання Артур.

Романтичні почуття зародилися в окопах, фото: 061

Наречена Юля підтверджує: Артур підкорив її постійною турботою.

"Я його рік від себе відганяла, рік доводила, що я не дівчинка, що я солдат, він уперто все одно намагався піклуватися, не дивлячись ні на що. Наприклад, в покинутому бліндажі ми залишаємося ночувати, дров немає, нічого немає - хлопці звідти з'їхали, а нам треба було переночувати. Прокидаюся від того, що він з себе курточку зняв і сховав мене. І таке було постійно. Якщо я захворіла, то він мене за одну ніч ставив на ноги, біг, шукав медиків, таблетки і через кожні 10 хвилин міряв температуру, тому що на наступний день треба на вихід, - каже Юля.

Юля нещодавно демобілізувалася, а Артур після весілля знову повернеться на службу в ЗСУ. Тому на закохану пару чекає іще чимало випробувань розлукою та війною.

Нагадаємо, "Гола" гостя на весіллі затьмарила наречену.

Як повідомляв Знай.uа архівні фото Зеленського з донькою злили в мережу.

Знай.uа писав, зірка "Голодних ігор" Лоуренс поділилася важким періодом перед весіллям.