Під Запоріжжям рух на трасі “Харків-Сімферополь” перекрили протестувальники - співробітники Василівської школи-інтернату для дітей з вадами слуху і виступили проти об'єднання з інтернатом для дітей з інтелектуальними порушеннями.

Протест співробітників інтернату у Василівці, фото: facebook

Подробиці повідомила депутатка з Василівки Людмила Бекерська на своїй сторінці у Facebook.

На місце мітингу приїхали місцеві чиновники та керівництво району. Протестувальники кажуть, що діти з вадами слуху не можуть бути об'єднані з вихованцями інтернату з розумовою відсталістю через суттєву різницю у розвитку та поведінці.

"Перекрили трасу Харків-Сімферополь в м.Василівка на півгодини. Приїздили на акцію протесту представники влади Василівського району РДА Холоша А., Зайцев В. і районної ради Калінін Д. Також я та Шевченко А. були від депутатів Василівської районної ради. Окрім того було СТБ, які повинні підготовити репортаж на ТВ. Було обговорено план дій, щоб запобігти такого не розумного, не людського рішення припинення функціювання Василівської школи-інтернат. Не можуть діти з вадами слуху бути об'єднанні з діточками, які мають відсталість розуму. Вчителі розказують, що у таких діточок нестримування калу, мочі, під час навчання вони можуть себе вести неадекватно і т.д. Звертаюся до депутатів обласної ради не допустіть такої біди!", - обурюється автор публікації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Протест співробітників інтернату у Василівці, фото: facebook

Педагоги звернулися до депутатів обласної ради та запорізького губернатора Віталія Туринка з вимогою не допустити об'єднання, яке завдасть шкоди хворим дітям.

Нагадаємо, що у Тернопільській області священик побив дружину і познущався над дитиною. Чоловік став агресивним по відношенню до неї та дітей через захоплення ігроманією.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві суд виніс перший вирок за домашнє насильство.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі у домашніх тиранів відберуть квартири.