Жителів Кирилівки атакують невідомі чорні черв'яки. Вони знаходяться всюди, і з кожним роком їх все більше і більше. Люди налякані і не можуть пояснити, що відбувається, адже практично з усіх щілин виглядають чорні повзучі істоти, які називають ківсяки.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

У Кирилівці на вихідних на вулицях почали з'являтися величезні живі клубки. Складаються вони з чорних "хробаків" — вони ж іивсяки, а простіше — багатоніжки.

Житель Кирилівки В'ячеслав Куликовський, який зняв відео з повзучими гадами звернувся до голови Кирилівської ВІДГ Івана Малєєва. Він вимагає негайно вжити заходів. Ці шкідники знищують культурні рослини, які розмножуються на занедбаних ділянках вздовж узбережжя Азовського моря, а потім пожирають все навколо.

Людей тероризують чорні черв'яки

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Вже три роки така ситуація продовжується з тих пір, як не горить поле. Вони все літо розмножуються в листі і траві. А їдять навіть бетон, щоб ви розуміли", зазначив чоловік в ролику.

Цей вид має світле забарвлення з червоними плямами на сегментах. В залежності від віку буває коричневим або чорним, живе 4−5 років. Його довжина 8−14 мм.

Нагадаємо, на Прикарпатті "підсолодять" життя українців: в Карпати - на "медовому маршрутом"

Як повідомляв раніше Знай.ua на Прикарпатті, пасічник Ярослав Муха взявся за відновленням популяції карпатської бджоли. Його пасіка — унікальна для регіону.

Також Знай.ua писав про те, що древній хижак тероризує Кривий Ріг: його жало завдає пекельного болю