В Запоріжжі муніципальний автобус №17 врізався в наземні конструкції підземного переходу, який розташований на зупинці біля універмагу «Україна». Про це повідомляє місцеве видання «Акцент.иа».

Як повідомляється, в якийсь момент водій втратив керування автобусом, повним пасажирів, і врізався в металеві конструкції.

Автобус і вхід підземного переходу сильно постраждали в результаті зіткнення. Сам водій не отримав суттєвих травм.

За його словами, він на якийсь час втратив свідомість і не зміг керувати транспортом. Однак медики, які прибули на місце події, дотримуються іншої версії: на їхню думку, чоловік чимось перекушував за кермом, подавився і справді міг ненадовго втратити свідомість.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Фото: «Акцент.ua»

Таку ж версію розглядають і «Запоріжелектротрансі». Якщо твердження лікарів підтвердяться, водієві доведеться відшкодовувати завдані держпідприємству збитки з власної кишені. Але тільки якщо таким буде рішення суду.

Нагадаємо, раніше різке підвищення тарифів за проїзд пересадить городян на велосипеди.

Також Знай.uа писав, що у Сумах маршрутки почали вбивати пенсіонерів.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Києві - ПП з громадським транспортом, - перші подробиці.