У Запоріжжі активісти провели рейд по незаконним кафе, які торгують алкоголем невідомо походження з-під поли.

Подробиці повідомляють активісти "Тверезих дворів" та публікують скандальне відео інциденту.

У коментарях до відео йдеться, що один із закладів, який маскувався під цілком пристойне кафе, виявився черговою “наливайкою”.

У Запоріжжі накрили незаконну наливайку, фото: скріншот відео

Власники кафе переконували в тому, що ведуть цілком прозорий бізнес, але тим не менш, в результаті раптової перевірки відкрилася протилежна картина. Кілька коробок з невідомим спиртом, безакцизний алкоголь та цигарки – все це пропонували відвідувачам без докорів сумління, продовжуючи заперечувати наявність недозволеного товару.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Запоріжців споювали контрабандним алкоголем, фото: скріншот відео

По приїзду поліції працівники кафе почали агресивно захищати своє “добро”. Озброївшись газовим балоном, вони розпорошили газ – у результаті постраждали люди, які перебували всередині, та поліцейських, які прибули на виклик активістів.

У результаті весь товар описали та вилучили. Слідство триває, а “Тверезі двори” обіцяють тримати руку на пульсі.

Нагадаємо, отримай відповідь: який алкоголь можна пити при діабеті. Медики заявляють, що діабетики можуть вживати строго певні спиртні напої.

Як повідомляв "Знай. ua", українцям подарують ще один "алкогольний" свято. Готуємо закуску - в календарі буде ще один "червоний" день.

"Знай. ua" писав, як алкоголь вбиває імунітет. У крові алкоголіків частіше зустрічаються кишкові бактерії.