У Запоріжжі був помічений головний герой кіносаги «Пірати Карибського моря» - сам капітан Джек Горобець. Відповідне відео опублікували очевидці на платформі YouTube.

Чоловік у костюмі знаменитого пірата роз'їжджає по місту на старенькій “Таврії”, а не “Чорній Перлині”, але це не заважає йому відчувати себе справжнім морським розбійником. На опублікованому відео видно, як чоловік у трикутному капелюсі і перуці висовується з вікна мчить автомобіля.

Над дахом його автомобіля майорить піратський прапор, і не помітити його просто неможливо.

На цей раз «гроза морів» з вітерцем промчав по проспекту Соборному. Свідки витівок запорізького капітана Джека Горобця сподіваються, що він не настільки божевільний, як персонаж Джонні Деппа, і не вживає піратський ром за кермом автомобіля.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, історія скандального роману Джонні Деппа і Ембер Херд.

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Джонні Деппа одна не сумує і виходить на червону доріжку без білизни.

Також Знай.uа" писав, що Disney вирішив викинути Джонні Деппа з нових "Піратів": критики пророкують катастрофу нового фільму. Американська компанія Walt Disney вирішила замінити Джонні Деппа іншим актором у нової частини франшизи "Піратів Карибського моря".