У Запоріжжі невідомі закидали приміський автобус цеглою. Про це розповіли в прес-службі Заводської адміністрації місцевої міськради.

Як повідомляється, цегла влетіла у вікно одного з автобусів, коли той рухався за маршрутом. Удар припав на бокове скло, осколки полетіли на голови пасажирів. Люди не на жарт перелякалися, так як великі шматки скла могли когось серйозно поранити.

Фото: ГУ НП

Наголошується, що маршрут 34а з'явився в Запоріжжі зовсім недавно, і проходить до села Подпорожье. Навіщо комусь знадобилося розбивати вікно автобуса, тим самим загрожуючи життю та здоров'ю пасажирів, не відомо. Незважаючи на те, що нікому не вдалося помітити хуліганів, поліція намагається знайти зловмисників. На маршруті працював новий автобус, який тепер залишився без вікна і до ремонту не зможе перевозити людей.

Городяни в соціальних мережах припускають, що на подібний вчинок могли зважитися приватники – перевізники, яким заважає муніципальний транспорт.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, в Солом'янському районі Києва четверо чоловіків напали на громадянина Узбекистану. У іноземця вкрали сумку з 4000 доларів і 10 000 гривень, крім того, він отримав вогнепальне поранення в ногу. Поліція оголосила план "Перехоплення".

Раніше "Знай.uа" повідомляв, в Харкові школярка полізла в петлю. Причиною називають те, що нещодавно школярка розлучилася зі своїм хлопцем і дуже страждала від цього.

Також Знай.uа" писав, у Запоріжжі жінка звела рахунки з життям страшним способом.