Тепла і безсніжна зима змушує українців йти на крайні заходи: ліпити сніговиків буквально зі всього, що попадеться під руку. Одного з таких креативних «снігових чоловічків» встановили в Олександрівському районі Запоріжжя, розповіли на офіційній сторінці райадміністрації.

Для створення свого сніговика жителі району використовували несподіваний матеріал – білокачанну капусту. Обов'язковий атрибут Нового року прикрасили червоним шарфом і такою ж шапочкою. Він також отримав традиційний для всіх його снігових родичів ніс – зі справжньої морквини. У соціальних мережах фотографії оригінального «капустовика» примальовували миле личко і ручки-палички, щоб він був ще більше схожий на справжнього.

Фото: соцмережі

І нехай запорізький сніговик більше схожий на «шведський стіл» для кроликів, а не на зимову прикрасу, у нього є безперечний плюс: він не розтане, незважаючи на аномально теплу погоду, яка запанувала в Україні у грудні.

Нагадаємо, в Україну стрімко мчить сніговий монстр, масштаби стихії вражають: які регіони під ударом.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще
Синоптики розповіли, де вигляне сонечко, а де будуть потужні зливи.

Як повідомляв Знай.uа, сніговики, чародії, звіздарі, ельфи: Київ перетворили в справжню казку, фото, відео.

Знай.uа писав, розгрібають лопатами: центр Києва завалило тоннами снігу, - найбільші зимові кадри місяця.