У Запоріжжі співробітники комунальних служб вчинили страшний вчинок: закопали теплотрасу разом з живими цуценятами. Про це розповіли очевидці кошмару в соціальній мережі Facebook.

Все сталося у Військовому містечку Шевченківського району, розповіла свідок Ірина Шкуропат. У п'ятницю, 27 грудня, комунальники закопали теплотрасу, яку розривали для ремонту, незважаючи на те, що там перебували живі цуценята.

Поряд з заритим колектором весь цей час перебувала собака – мати похованих заживо малюків. Тварина не відходила від місця, де перебували діти, і вела себе дуже неспокійно.

Geplaatst door Мария Говяда op Zaterdag 28 december 2019

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Geplaatst door Мария Говяда op Zaterdag 28 december 2019

Небайдужі громадяни почали телефонувати в рятувальну службу і комунальника з вимогою врятувати цуценят, але там на їх звернення не реагували.

Через два дні похованих заживо малюків вдалося врятувати: в колектор спустився майстер, який дістав сімох щенят і передав їх матері. Всі малюки, незважаючи на час, проведений без їжі і тепла, виявилися живими, їх життю нічого не загрожує.

Фото: Facebook

Нагадуємо, що на початку грудня в Сибіру дослідники знайшли останки цуценя віком п'ятнадцять тисяч років.

Також Знай.uа писав, що предки намагалися нас застерегти: археологи випадково натрапили на тунель в загробний світ.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що величезна паща і довгі ноги: знайдені останки "рептилоида" віком 95 млн років.