В Запоріжжі дід Мороз на дитячому святі запалив танцпол своїми недитячими танцями.

Відповідне відео опублікували в мережі.

В Запоріжжі дід Мороз вирішив зламати систему і замість звичайних хороводів влаштував запальні танці біля ялинки. Такий імпровізацією дід Мороз порадував не тільки дітей, але й дорослих, які з подивом дивилися виставу.

Скріншоти


Енергійний і запальний танець діда Мороза підхопила і снігуронька, і вони вже разом продовжували радувати і вітати малечу на святі в дитячому садку.

Після таких танців з посохом багатьом і самим напевно, захотілося пуститися в танок. Батьки маленьких запорожців розділили захват в соціальних мереж, кажуть, цей садок – №135, що в Шевченківському районі, їх улюблений.

Нагадаємо, раніше ми писали, які заборонено дарувати подарунки в рік Білого Металевого Щура.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua Новий рік 2020 подарує казкове щастя, але не всім: кому із знаків Зодіаку січень підставить підніжку.

Також Знай.ua писав, як прикрасити новорічну ялинку на Новий рік-2020, щоб Білий Щур був у захваті.