В Енергодарі чоловік влаштував переполох в черзі за шаурмою, погрожуючи присутнім кулеметом. Про це стало відомо з повідомлення місцевої поліції.

Як повідомляється, інцидент стався 5 січня. Біля кіоску з шаурмою під назвою «Три кота» утворилася досить велика черга з покупців. У якийсь момент чоловіки в черзі посварилися, не поділивши місця, і влаштували словесну суперечку.

Один з опонентів дістав зброю, схожу на пістолет-кулемет ізраїльського зразка “Узі”, і почав погрожувати присутнім. Люди викликали правоохоронців, однак до їх приїзду винуватець переполоху встиг заховати зброю. Прибулі на місце події поліцейські нічого у нього не знайшли.

Зловмисник був затриманий. За попередньою інформацією, він є місцевим кримінальним авторитетом, раніше неодноразово судимий.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Суд відправив його під варту на два місяці, обставини події встановлюють правоохоронці, проводиться розслідування інциденту.

Як вже писав Знай.іа на Львівщині після святкування весілля у відомому ресторані кілька людей потрапили на лікарняні ліжка з діагнозом "сальмонельоз".

Нагадаємо, Знай.uа розповідав, що в Одесі переповнені всі лікарні, через отруєння шаурмою.

Портал Знай.uа повідомляв про те, що на поминах люди мало не зустрілися з покійним.