Поки українці приходять в себе після низки зимових свят, вітчизняні курорти вже підраховують, скільки брати з туристів за відпочинок в 2020 році. Про це повідомили у виданні «Кирилівка.укр».

На думку експертів, ціни на відпочинок на березі Азовського моря цього літа зростуть в середньому – на 25−30%. За умови проживання середнього цінового діапазону доведеться викласти від 200 до 600 гривень з людини за добу. Житло дорожче обійдеться від 500 до 1000 гривень за людину.

Більш скромний варіант класу «Економ» буде коштувати від 60 до 300 гривень з людини на Арабатській стрілці, від 90 до 250 гривень – в Генічеську, від 100 до 400 гривень – в Бердянську, від 150 до 300 гривень в Кирилівці.

За двомісний номер класу «стандарт» з усіма доведеться заплатити щонайменше тисячу гривень на добу, а в приватному будинку – від 300 до 500 гривень за день з одного відпочиваючого.

Ціни на проживання також залежать від наявності зручностей і віддаленість житла від пляжу. За 250 гривень на добу можна зняти кімнату з радянською ліжком, літнім душем у дворі і туалетом там же. Причин для подорожчань багато – це пов'язано і з підвищенням мінімальної зарплати, і стрибками курсу долара, і елементарне бажання орендодавців побільше заробити.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Нагадаємо, раніше Зеленський з Єрмаком в Омані: з'явилися нові фото і деталі переговорів.

Також Знай.uа" писав, що хакери зламали головні сайти США, роботу Трампа паралізовано: "Ми не припинимо"