В запорізькому аеропорту безрезультатно чекали літак з Варшави. Як виявилося, рейс LOT 747, що належить польському авіаперевізнику, вирішили повернути назад. Відповідна інформація опублікована на сайті FlightRadar24.

За даними онлайн-карти авіаперельотів, зазначений борт долетів до Міста Дніпра, вчинив над ним розворот і взяв курс на Польщу. Імовірно, причиною такого рішення стали несприятливі погодні умови в небі над Запоріжжям.

Таким чином, провівши у повітряному просторі України три години, авиасудно Embraer E195 повернулося в вихідний пункт.

В аеропорту пояснюють, що капітан літака має право самостійно приймати рішення про те, чи варто йому приземлятися. Авіакомпанія не повідомляє, що конкретно стало причиною скасування приземлення рейсу.

Нагадаємо, що президент Ірану визнав провину в авіакатастрофі МАУ: "Це непрощенна помилка"

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Ірані розбився літак МАУ з українцями на борту, всі версії трагедії

Також Знай.uа" писав, про аварії українського літака в Ірані: повна хроніка і що відомо.

Зауважимо, що вранці 8 січня Україну сколихнула страшна звістка: літак української авіакомпанії МАУ впав поблизу Тегерана. В результаті цього загинуло 176 чоловік.

Зараз же після численних доказів, Іран визнав свою провину.