У Запоріжжі двоє молодих хлопців біля школи прямо серед білого дня вирішили "пихнути". Про це повідомляють у паблике zp_news в соціальних мережах, публікуючи відповідну відео.

За словами авторів посту, все відбувалося біля школи №98 по вулиці Українська. Крім того, що хлопці курять явно не «Прийму» чи «Бонд», а що-то «міцніше», передплатників обурив той факт, що хлопці влаштувалися посидіти на холодному бетоні.

«На бетон – взимку», «Курцям важко без плану, сльозяться в очах міражі…», - наголошують коментатори.

«Не бійтеся за нинішнє покоління - воно вже втрачено... Де травичка там таблетки - де таблетки там порошок, де порошок - там голка... просто питання часу...», - додають інші.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Всілися на бетон, ну дітей не буде, а від таких і не треба», - вважають треті.

«Сподіваюся, в підштаниках», «Вони в памперсах», «Автору просто прикро, що пациків не покликали його "викликати джина"», - впевнені городяни, додаючи, що після таких посиденьок хлопці «Потім можуть і не встати!»

Нагадаємо, що своїй сторінці у Фейсбук депутат міської ради Львова і активіст Ігор Зінкевич повідомив, що з Львівського дитячого будинку зникли двоє підлітків.

Як повідомляв Знай.uа , на Харківщині поліцейський відзначився геройським вчинком і потрапив на ніж до злочинця - міліціонер обміняв себе на заручницю, яку захопив псих зі зброєю.