Нещодавно Україну здивувала історія про мешканця Запоріжжя, який звернувся до медиків із незвичайною проблемою: на його статевому органі застрягла гайка. Про те, чим завершилася незвична історія, розповіли у сюжеті телеканалу «НТН».

Як стверджує сам постраждалий, металевий предмет йому на статевий орган вдягнула дружина, поки він міцно спав. Таким чином жінка помстилася невірному чоловікові за зраду.

Зняти «оберіг від зради» змогли лише болгаркою, поки пацієнт спав на операційному столі. Йому пощастило, що медики, перш ніж розпочати операцію, здогадалися звернутися по допомогу до рятувальників.

Пікантну проблему вирішили досить швидко, а от постраждалий чоловік у лікарні досі не може вирішити, якою буде подальша доля його шлюбу.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що у Білій Церкві, під Києвом, стався цікавий випадок за участю телефонного терориста. Так, зловмисник вирішив "погратися" з правоохоронцями та рятувальниками.

Зауважимо, що досить схожий інцидент стався на Рівненщині. Там, у селі Перемилівка молодик вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кількасот гривень.

Як повідомляв Знай.uа під Запоріжжям сумний і одинокий українець знайшов спосіб розважитися з копами.