Протягом усього дня небо в Запоріжжі буде вкрите хмарами. Вранці очікується дрібний дощ зі снігом, який вдень набере силу, але ближче до вечора почне стихати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у вівторок, 28 січня вологість повітря в Запоріжжі складе від 93 до 100%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від -5 до +2 градусів. Також синоптики попереджають про погіршення видимості до 500 метрів.

Погода у Запоріжжі

Схід сонця у цей день у Запоріжжі буде спостерігатися у 07:09, а захід можна побачити у 16:34.

28 січня вшановується пам'ять преподобного Павла Фівейського і Івана Кущника. У минулі часи була така приказка: "Петро-Павло дня додав", що вказувало на збільшення світлової частини дня.

У давнину, щоб дізнатись погоду, спостерігали за небом. Якщо зірки сильно блищать, то бути морозу, а якщо вони тьмяні, то буде тепло. Якщо з півночі приходили хмари, то відлиги не чекали. Сніговий буран вдень на Павла передвіщав міцний мороз вночі.

Як повідомляв Знай.uа українцям нарешті розповіли чому потрібно перестати пити після 40-ка.

Також Знай.uа писав, що українцям дозволили користуватися кількома медичними послугами безкоштовно.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Знай.uа писав, що потрібно перевіряти дрібниця, так як Нацбанк випустив нову колекційну монету.