У Запоріжжі в четвер, 30 січня, очікується ясний ранок та похмурий вечір. Снігу або дощу в цей день не передбачається, кажуть на сайті Sinoptik.

Температура повітря вдень у Запоріжжі підніметься до 3-6 градусів тепла, а вночі похолодає – всього до 1 градуса вище нуля.

Найтеплішим цей день був для Запоріжжя в 1979 році, до 9,7 градусів тепла. А найхолоднішим – у 1947 році, до 23 градусів морозу.

Погода в Україні 30 січня, Укргідрометцентр

В цей день, 30 січня, православними християнами вшановується преподобний Антоній Великий. Колись наші предки називали день преподобного Антона «Перезимним» — в ті часи день 30 січня вважався серединою зимового періоду. У цей день часто бували відлиги, за яким слідували періоди дуже сильних морозів.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На думку наших предків, довіряти зимовим оттепелям не можна – воно обнадіює і манить гарною погодою, однак потім «обдурить», і покарає за довірливість морозом.

Густі хмари, що вкривали небо у цей день обіцяли сильні хуртовини.

Як повідомляв Знай.uа в Україні вирішили взятися за бюджетників і за їх зарплати. Справа зовсім не в підвищенні, їх гаманцям завдадуть сильний удар. А в цей час скандал про високі зарплати чиновників ще навіть не затих.

Також Знай.uа писав, що у когось слуги народу відбирають зарплати, у когось інші виплати, а тепер взялися навіть за школярів. У них відберуть найдорожче, але тільки на час навчання.

А ще Знай.uа писав, що виник скандал між популярним супермаркетом та його клієнтами.