В Запоріжжі сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого виявилася заблокована траса, що веде до аеропорту. Про це розповіли в instagram-пабліку ridne.zp.

Як повідомляється, на вулиці Леваневського, водій легкового автомобіля марки Lanos не впорався з керуванням та допустив зіткнення із вантажним потягом.

Попередньо відомо, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждали люди. На місці аварії працює бригада медиків швидкої допомоги.

Через ДТП траса, що веде в Запорізький аеропорт, виявилася заблокована.

«На Леваневського страшна ДТП за участю Ланоса і залізничного складу. Сталося це близько 11:10. Як потім повідомили, бачили, як їхала "швидка". Гарний початок 02.02.2020. Спершу повішений, тепер ДТП з ЖД транспортом. Чого нам ще чекати?», - пишуть автори посту.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Навіщо поспішати було? Пробка у нас на Леваневского була, напевно, велика! Склад дорогу перегородив всім, добре, що не будній день. Головне, щоб з водієм і пасажирами все було в порядку!», - зазначають коментатори, додаючи, що інші автомобілі змушені об'їжджати місце ДТП через звалище.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий рівень.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за водіння у п'яному вигляді, пропонував патрульним нестандартний хабар.