У п'ятницю, 7 лютого, у Запоріжжі буде ясний і сонячний день, який прийде на зміну похмурому ранку. З ранку можливий невеликий сніг, проте він швидко закінчиться, обіцяють на сайті Sinoptik.

Вдень 7 лютого температура повітря в Запоріжжі не прогріється більше, ніж до 3-4 градусів морозу, а вночі стане ще холодніше – до 6 градусів морозу.

Надзвичайно теплим цей день був у Запоріжжі в 1974 році, тоді прогрілося до 11 градусів тепла. А найхолоднішим – в 1954 році і в 2006 році, до 21,7 градусів морозу.

Погода в Україні 7 лютого, Укргідрометцентр

За народним прогнозом погоди у цей день, 7 лютого, поминався святитель Григорій Богослов. По тому, яким був день Григорія, помічали погоду на наступну зиму. Наприклад, перша половина дня, до полудня, вказувала на першу половину майбутньої зими, а друга, відповідно – на другу половину холодного часу року.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Якщо з самого ранку збирався густий і важкий туман, то не всі з тваринам переживуть цей рік. Навпаки, ясна і сонячна погода обіцяла вдалий, врожайний рік. Крім того, рік обіцяв бути вдалим, якщо на небі вночі видно були яскраві і численні зірки.

Як повідомляв Знай.ua тепер документи можна зберігати в електронній формі у себе в смартфоні. Платформу і програму презентував Володимир Зеленський і розповів, як правильно користуватися, де взяти і як зробити з держави зручний сервіс.

Також Знай.ua писав, українцям тільки зараз пояснили, навіщо виділили розподіл газу на окремий рахунок, як тепер рахувати платіжки і чому відбулося зростання тарифу.

Нагадаємо, в Україні в наслідок погодних умов сильно постраждали водії, але небезпека була і для звичайних пішоходів. Сніговий Армагеддон накрив всю країну.