У Запорізькій області місцеві жителі влаштували справжню битву за дешевий хліб у місцевому супермаркеті. Про це розповіли в одному з Telegram-каналів Запоріжжя, опублікувавши відповідне відео.

Як повідомляється, інцидент зняли в містечку Пологи. Хліб за так званою соціальною ціною з'являється в місцевому супермаркеті мережі «АТБ» щоранку, але невеликими партіями. Люди займають чергу за ним під магазином з 5:30 ранку.

Коли зі складу виносять хліб, покупці влаштовують справжню битву: лізуть по головах, штовхаються і матюкаються, намагаючись вхопити заповітний буханець.

При цьому за буханець білого хліба їм потрібно заплатити від 2,10 гривень до 4,20 гривень, а за буханець сірого хліба – до 4,55 гривень.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

У коментарях до відео українці сумніваються в автентичності відео, так як «в Україні таких черг за хлібом не буває».

Нагадуємо, що в одному з супермаркетів харкова експедитор намагався вкрасти упаковку цукерок, за що відповів перед судом.

Раніше портал “Знай.uа” розповідав про те, що у Львові охорона супермаркету по-хамськи повела себе з відвідувачем з обмеженими можливостями.

Також “Знай.uа” повідомляв про те, що в Дніпрі через негоду був затоплений місцевий супермаркет “Сільпо”.