Під Запоріжжям, у Василівці, розшукують двох 13-річних хлопчиків. Про це повідомляє Служба розшуку дітей в Запорізькій області.

Як повідомляється, Георгієви Олег і Василь – брати-близнюки. Хлопчики виховуються в місцевій школі-інтернаті. Вдень у суботу, 29 лютого, вони повинні були відправитися до Запоріжжя, а в місті їх так і не бачили. При цьому зв'язатися з ними немає можливості – у дітей немає мобільного телефону.

У поліції повідомили прикмети розшукуваних дітей.

Георгієв Олег Васильович – близько 160 сантиметрів зросту, середньої статури, кароокий, темноволосий. На момент зникнення був у синій курточці, світлих джинсах і чорних чоботях.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Другий брат, Георгієв Василь Васильович, такого ж зросту, середньої статури, кароокий, темноволосий. На ньому були бузкова курточка, сіра шапка, штани сірого кольору та чорні чоботи.

Правоохоронці просять усіх, хто що-небудь знає про місце знаходження хлопців, повідомити за телефоном гарячої лінії.

Нагадаємо, раніше Під Києвом безслідно зникла 12-річна принцеса, трагедія Даші Лук'яненко перед очима

Як повідомляє портал "Знай.uа" Зниклі без вести, вільна торгівля і санкції: у Німеччині запропонували проросійський план досягнення миру в Україні

Також "Знай.uа" писав, що Під Києвом пропала бліда дівчина в чорному, фото і прикмети.