У місті Кам’янка-Дніпровська Запорізької області до медиків звернувся чоловік, якого турбували сильні болі у горлі. Те, що лікарі виявили на рентгеноскопії, вразило навіть досвідчених спеціалістів, повідомляє видання «Energodar NEWS».

Зазначається, що чоловіка впродовж дев’яти днів турбував не лише біль, але й проблеми із ковтанням, і кров, яку він відхаркував. При цьому причин свого стану чоловік назвати не міг. Пацієнта відправили на рентгеноскопію – знімок показав, що у його стравоході застряг чималий господарський ніж. Як він туди потрапив, залишилося загадкою.

Фото: Energodar NEWS
Фото: Energodar NEWS

Фото: Energodar NEWS
Фото: Energodar NEWS
Фото: Energodar NEWS

Перевозити пацієнта із гострим предметом у горлі було вкрай небезпечно, тож лікарі вирішили оперувати його в місцевій лікарні – їм на допомогу прибула бригада хірургів з міської лікарні Запоріжжя та колеги з районної лікарні. Загалом над важким випадком працювали 15 медиків.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Не зважаючи на докладені зусилля, врятувати життя чоловікові не вдалося – він помер від внутрішнього крововиливу.

Як потрапив до стравоходу чоловіка ніж, з’ясовують правоохоронці. Найвірогідніше, що чоловік його проковтнув за власним бажанням, а потім «забув» про це.

Нагадаємо, раніше Товар з "АТБ" спробував проникнути в шлунок українців металевим дротом, огидні кадри

Як повідомляє портал «Знай.ua» Цукерки з частинкою людини: в Одесі покупець АТБ виявив "сюрприз" в улюблених солодощах

Також «Знай.ua» писав, що Покупець АТБ ледь не проковтнув шматок скла з гострими краями, захований в сирі.