У п'ятницю, 20 березня, в Запоріжжі очікують мінливу хмарність – на зміну сонячного ранку прийде похмурий день і такий же вечір. Такий прогноз опублікували на погодному сайті Sinoptik.

За даними синоптичного сайту, температура повітря в Запоріжжі вдень досягне 3-13 градусів тепла, а вночі опуститься до 3 градусів вище нуля.

Найтеплішим цей день в Запоріжжі був в 1990 році, коли в повітрі прогрілося до 21,4 градусів тепла. А найхолоднішим – в 1952 році, тоді термометри показали 11,9 градусів морозу.

Погода в Україні 20 березня, Укргідрометцентр

За народним прогнозом погоди у цей день, 20 березня, шанувався священномученик Василій, єпископ Херсонський Таврійський. Зазвичай до цього часу холоду остаточно відступають, а на вулиці тримається переважно плюсова температура. Однак вночі все ще можливі заморозки, які перетворюють подтаявшие доріжки в крижані ковзанки.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Якщо на ніч збираються хмари, то ніч буде морозною. Якщо вдень крапель, а вночі знову замерзають бурульки – влітку варто чекати хорошого врожаю конопель. Яскраво-жовтий захід з червоними проблисками – до сильного і холодного вітру. Качки чистять пір'я і змащують їх жиром – прогноз швидкості відчутно зіпсується.

Як повідомляв Знай.ua якщо ви думали, що в Україні карантин тільки на пару тижнів, то ви глибоко помиляєтеся. Українцям розповіли, чого дійсно варто чекати від коронавіруса і від карантину в цілому.

Також Знай.uа писав, українці наплювали на всі правила і закони, набивали маршрутки, навіть якщо їх виштовхували силою. Ні про які маски та ізоляції навіть мова не йшла, в мережу просочилися відео всього цього хаосу в країні.

Нагадаємо, «Голодні ігри» в Україні доведеться скасувати. Державна митна служба повідомила, що не допустить голоду, а українців не залишать без продуктів. Все будуть завозити в необхідних кількостях.