Ранок у суботу, 21 березня, в Запоріжжі буде ясним, а день та вечір – похмурими. Температура знизиться, розпочнеться дрібний дощ, повідомляють на погодному сайті Sinoptik.

За даними метеорологів, повітря в Запоріжжі вдень прогріється до 5-13 градусів тепла, а вночі трохи похолодає - до 10 градусів вище нуля.

Найтеплішим цей день в Запоріжжі був в 1990 році, коли повітря прогрілося до 21,0 градусів тепла. А незвично холодною – в 1998 році, тоді синоптики фіксували показали 8,6 градусів морозу.

Погода в Україні 21 березня, Укргідрометцентр

За народним прогнозом погоди у цей день, 21 березня, шанувалися преподобні Лазар і Афанасій Мурманські. В астрономії 21 березня – день весняного рівнодення, після якого природа остаточно вступає у літній період. Тривалість ночі і дня зрівнюється, і далі день тільки збільшується. Для північної півкулі в цей день починається автономическая весна, а для південного – навпаки, осінь.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Зазвичай період рівнодення супроводжується сильним, поривчастим вітром і зливою. Вважалося, що якщо до цього дня повертаються жайворонки, то весна буде теплою і ласкавою. Високі хмари, швидко проносяться по небу, передвіщали гарну погоду на найближчий час.

Як повідомляв Знай.ua раніше президент Володимир Зеленський обіцяв, що українським пенсіонерам, які отримують маленьку пенсію виплатять ще додаткову тисячу гривень. Стало відомо, коли ж чекати цих виплат.

Також Знай.ua писав, психолог і ведучий Дмитро Карпачов розповів, яким випробуванням може стати карантин через коронавірус для пар. Такі речі може витримати не кожен шлюб і не кожні стосунки. Що робити, щоб зберегти їх?

Нагадаємо, одна приватна клініка, яка стала дивно відомою за рахунок виборів в минулому році, а також її власник Дмитро Пальческий знову потрапили в скандал державного масштабу. Що можна було накоїти в цей раз, і чи все зараз так однозначно, з'ясовував відомий блогер.