На днях стало відомо про те, що в Україні, а зокрема в Запорізькій області знову збираються пом'якшити карантинні заходи.

Таким чином, повідомляється, що про це стало відомо після того, як регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області провели позачергове засідання.

У Запоріжжі готові прибирати карантин, фото: скріншот з відео

В результаті засідання, яке проходило в онлайн-режимі, було прийнято рішення розпочати другий етап вихід з карантину, а тобто зняти ряд певних обмежень. Наприклад, буде дозволено ходити компанією, яка складається з восьми осіб, а не двох, як це було раніше. Також, торгові центри разом з великими магазинами знову почнуть працювати, проте, потрібно буде дотримуватися всіх правил безпеки, та забезпечити кожного працівника захисними засобами.

Крім усього цього, відтепер можна буде відкривати літні майданчики, але знову-таки, виключно за умови того, що буде дотримана дистанція та інші правила безпеки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Але, до речі, в Енергодарі карантин навпаки, посилили, і пов'язано це з тим, що можуть бути порушення в роботі Запорізької АЕС, і виникнення аварій , які пов'язані з поширенням серед співробітників гострої хвороби коронавірус. В інших районах міста пом'якшення повинні розпочатися вже у п'ятницю, 22 травня.

Нагадаємо, РНБО продовжив заборону ВКонтакте і Одноклассники, Зеленський підписав указ. Володимир Зеленський продовжив заборону російських соцмереж в Україні

Як повідомляв портал "Знай.іа", українцям виплатять додаткові лікарняні, хто отримає гроші. На період карантину розширено перелік страхових випадків з тимчасової потерt працездатності

Також Знай.іа" писав, пляжний сезон-2020 в Україні – у Моз прийняли остаточне рішення.