Днями, стало відомо про те, що в Запорізькій області після поминального обіду, коронавірусом заразилося три людини.

Таким чином, повідомляється, що в селищах Трудолюбимовка і Рівне, які розташовуються в Михайлівському районі Запорізької області, найближчим часом планують посилити карантин через те, що серед місцевих жителів з'явилася спалах коронавіруса.

Карта заражень, фото: вільний джерело

Головний санітарний лікар району, Роман Терехов говорить про те, що як мінімум п'ять жителів даних селищ заразилися коронавірусом після того, як відвідали поминальний обід. Хворобу зафіксували у жінки та чоловіка, а також трьох гостей. На даний момент перевіряють всіх інших, хто раніше контактував з зараженими. Протягом наступних двох тижнів міська влада планує посилити карантин, щоб коронавірус не поширювався далі.

На сторінці Раздольской громадськості в соціальній мережі Facebook пишуть про те, що на даний момент троє людей перебувають на лікування в лікарні під наглядом лікарів, а ще двоє будинку самостійно проходять самоізоляцію.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Мешканців цих двох сіл просять утриматися від відвідування людних місць, і без необхідності не виходити зайвий раз на вулицю.

За станом на вівторок, 19 травня, у Запорізькій області всього було зафіксовано 385 випадків коронавіруса, з них 290 тільки в місті Запоріжжя. 120 осіб излечилось, а решта проходять лікування.

Нагадаємо, в День пам'яті жертв депортації кримських татар Джамала розповіла історію своєї сім'ї. Джамала розповіла історію депортированной з Криму прабабусі

Як повідомляв портал "Знай.іа", українцям виплатять додаткові лікарняні, хто отримає гроші. На період карантину розширено перелік страхових випадків з тимчасової втрати працездатності

Також Знай.іа" писав, масові заходи в Україні у Моз пояснили, коли пом'якшать умови карантину