На днях стало відомо про те, що в Запоріжжі був пошкоджений весільний арт-об'єкт.

Таким чином, повідомляється, що поблизу будівлі РАГСу в Хортицькому районі міста Запоріжжя, невідомі правопорушники зламали лавку-гойдалку, яку було встановлено лише минулої зими. Її, молодята часто використовували для того, щоб проводити фотосесії.

У Запоріжжі вандали зіпсували арт-об'єкт, фото: Паркан

Відтепер, опори гойдалки зламані, та вона просто лежить на землі. За іншою версією, повідомляється, що вона могла просто не витримати з-за того, що частини були погано зварені фахівцями.

У Запоріжжі вандали зіпсували арт-об'єкт, фото: Паркан

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Що тепер будуть робити – невідомо. Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що також в місті Запоріжжя, де були встановлені пам'ятники героям фільму «Весна на Зарічній», наростили палець персонажу Тетяною Сергіївною.

Їх фігури встановили ще в 2014 році, але щастя тривало не довго, так як, персонажа Саші Шевченко зламали довжелезну коцюбу, і він став ніби сталеваром. Потім, після першого інциденту, дана доля торкнулася і пам'ятника, Тетяни Сергіївни. Їй відірвали палець, а також відібрали класний журнал.

Близько двох років на це ніхто не звертав уваги, однак, днями, було помічено, що палець повернувся на місце. Дані пам'ятки, до речі, встановлені поблизу будівлі місцевої мерії.

Нагадаємо, що в Запоріжжя наростили палець секс-символом 60-их.

Як повідомляє портал "Знай.иа" Зниклі без вести, вільна торгівля і санкції: у Німеччині запропонували проросійський план досягнення миру в Україні.

«Знай.іа» писав, що Покупець АТБ мало не проковтнув шматок скла з гострими краями, захований в сирі.