Стало відомо про те, що в Запоріжжі позбавили посади завідувача пологового відділення, там, де померла жінка.

Таким чином, повідомляється, що на даний момент у цій справі проводиться службове розслідування. Нагадаємо, що наприкінці квітня у пологовому відділенні спеціалізованої медико-санітарної частини лікарні, яка розташовується в Енергодарі, померла породілля. І примітно, що тіло її дитини, який також виявився мертвий, безслідно зникло.

В Енергодарі почали розслідувати справу про смерть породіллі, фото: скріншот з відео

Міський голова Павло Музика підписав заяву про проведення службового розслідування, і перші подробиці разом з результатами повинні з'явитися не пізніше, ніж 12 червня.

В Енергодарі почали розслідувати справу про смерть породіллі, фото: скріншот

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Голова Енергодара доручив дане розслідування директору СМСЧ. Він відсторонив завідувача пологовим відділенням від його прямих обов'язків, поки триватиме слідство по цій справі. Павло Музика написав про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Він запевняє, що ситуація взята під контроль, і все буде ретельно розслідуваний, так як таке більше ніколи не повинно надалі повторюватися. Також, він розповів, що в місто придбали комп'ютерний томограф, так як раніше, найближчий був або ж в Запоріжжі, або у Дніпрі.

Нагадаємо, раніше Кожен день помирає кілька людей - що масово знищувала українців, крім вірусу

Як повідомляє портал «Знай.іа» Молода мама померла через важкі пологи, тіло немовляти зникло - страшна історія сталася в Україні

«Знай.іа» писав, що Харківський лікар підхопив вірус, опинився в лікарні і прозрів - "українців обдурили"