У вівторок, 19 травня, стало відомо про те, що в Запоріжжі, група правопорушників прикинулася покупцями і обікрали м'ясний магазин.

Таким чином, повідомляється, що інцидент стався в понеділок, 18 травня. Співробітники правоохоронних органів отримали дзвінок про те, що злодіям вдалося проникнути в один з м'ясних магазинів міста. Вони вкрали два пакети з м'ясними виробами, а також близько трьох сотень яєць.

У Запоріжжі пограбували м'ясний магазин, фото: скріншот Національна поліція України

У ході розслідування співробітники правоохоронних органів зупинили легковий автомобіль Daewoo Sens, і в його салоні сиділо п'ятеро хлопців. Коли їх зупинили поліцейські, вони почали помітно нервувати, і тому було прийнято рішення оглянути ще й багажник, де, згодом і були знайдені поцуплені продукти.

Примітно, що злочинці відразу ж визнали свою провину, і заявили про те, що збиралися продати продукти, які самі ж поцупили з м'ясного магазину.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

На місце одразу ж були викликані слідчі, і відкрили по даному факти кримінальні провадження. Станом на сьогоднішній день, воно триває. Про інцидент повідомили в прес-службі Патрульної поліції Запорізької області.

Нагадаємо, раніше Запорожців масово обчищають у маршрутках, орудують "під дахом" у водія: городяни повстали проти свавілля

Як повідомляє портал «Знай.ua» Злочин і покарання: у Дніпрі спіймали злодія і розправилися з ним посеред вулиці

Також «Знай.ua» писав, що У Києві кримінальний дует матері та доньки грабує дітей і вагітних жінок, - "одна притиснула, інша витягла"